Omaree's Blog

martie 8, 2012

Cum se angajeaza in Romanica

Filed under: Fără categorie — omaree @ 5:56 pm
Tags: , , , ,

Astazi am primit pe mail urmatorul anunt de angajare: (cititi pana la capat ca merita)

Stimate Candidat,

Va transmitem acest e-mail pentru că aţi aplicat recent, din România, pentru unul din locurile de muncă pe care le avem disponibile: Asistent Manager.

Avem valabila aceasta poziţie si in orasul Bucuresti. De asemenea, în străinătate, in cadrul celorlalte birourile ale grupului de firme.

Vă informăm că personalul nostru a analizat CV-ul Dvs. fiind încântaţi să vă anunţăm, că aţi fost nominalizat pentru poziţia selectată.

Următoarea etapă este evaluarea finală, cu un interviu telefonic sau fizic cu reprezentantul nostru, în scopul de a stabili competenta Dvs. si de a discuta detaliile despre locaţie, îndatoririle, salariul şi beneficiile Dvs.

Aplicatia Dvs. este în prezent la Departamentul de Resurse Umane, până in momentul in care confirmati că sunteţi în continuare interesat de aceasta pozitie; in acest sens va rugam sa folositi sistemul companiei noastre de confirmare, conceput pentru a fii cat mai comod, sigur şi rapid pentru Dvs.

Simplu trimiteti un SMS: txt gtcsubmit la numărul nostru 1305 de la numărul de telefon care l-aţi furnizat in CV-ul Dvs, ca număr de contact. Cum datele Dvs. din CV sunt deja introduse in baza noastra de date, identificarea se va face instant. (Conform contractului existent în România, suntem in masura sa primim mesajul Dvs. de confirmare doar din retelele Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp, regretăm dacă există orice inconvenient pentru Dvs. in acest sens)

După ce mesajul Dvs. este trimis veti primi imediat un mesaj de confirmare de la compania noastra; aplicatia Dvs. va fi procesată de către Departamentul de Resurse Umane din SUA, urmand a fi notificat in cel mai scurt timp prin telefon sau e-mail de către reprezentantii nostrii din Romania, cu detalii referitoare la programarea unui interviu în oraşul Bucuresti.

Pentru informaţii detaliate despre profilul grupului nostru de companii din USA si la nivel global, dar si a condiţiilor si metodologiei de functionare, vă rugăm să vizitaţi website-ul: www.gtcholding.com

Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună.

 

Mi-e greata cand ma gandesc care exista oameni care profita tocmai de someri pentru a opera fraude prin telefon…

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.